RING OSS - 018-444 57 35

Hissar Uppsala

RING OSS - 018-444 57 35

Hisservice

VI GER HISSERVICE

Vi erbjuder service av hissar i Uppsala. Vår långa erfarenhet gör att vi kan anpassa tiden som det tar för oss att serva era hissar efter de krav och önskemål som ni har. Med en minutiös planering kan vi minimera avstängningstiden för varje enskild hiss. När ni anlitar oss ser vi ständigt till att ha en aktiv dialog med er så att vi kan jobba effektivt.

Erbjuder service av hissar

Att ge regelbunden service och smörjning av hissar kostar mindre än att ha en hiss som får akuta problem. Vid ett akut problem och fel på hissarna behöver vi byta ut delarna i en större omfattning än om vi istället kommer ut och underhåller dem på regelbunden basis. Det kostar er mindre och vi kan se till så att hissarna fungerar obehindrat. Vi kan även erbjuda beredskap för service av hissar om det skulle uppstå något sådant med hissar i Uppsala. Det innebär att om något skulle hända kommer vi ut och hjälper er med problemen oavsett när det händer.

Oberoende helhetsleverantör av hissar

Som oberoende leverantör är vi inte knutna till några specifika märken eller tillverkare, vilket ger oss fria händer att föreslå den bästa och mest prisvärda lösningen. Vi förstår att en fastighet ofta är beroende av fungerande hissar, därför strävar vi alltid efter att minimera avstängningstiden vid våra service- och reparationsarbeten.

Anlita oss för service av era hissar i Uppsala!